BOOKING 2017

Det er ikke nødvendig å bestille overnatting på Rauhelleren, alle som kommer får en plass og sove.

Reservasjon med helpensjon er likevel mulig, både både for en og flere netter. Vi har også noen rom der det er mulig å ta hunden med forutsatt at den ligger i bur. Leie av bur koster Kr 100. Det tilkommer et gebyr på NOK 700 dersom hunden har vært i sengene.

Avbestilling: Ved avbestilling 14 - 4 dager før ankomst blir halve beløpet fakturert.  Dersom du avbestiller nærmere ankomst enn 4 dager, eller ved "no show"  blir hele beløpet fakturert. Avbestillingtidligere enn 14 dager før ankomst er vederlagsfritt. Beløpet ved avbestilling blir regnet på bakgrunn av DNT Drammen og Omegn sin prisliste, basert på verdien av reservert overnatting inklusive middag og frokost.

Ved reservasjon må følgende oppgis:

  • Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
  • Navnet på den som skal faktureres ved avbestilling, DNT medlemsnr, e-post, telefon og adresse

Husk at reiseforsikring i noen tilfeller, som for eksempel ved sykdom eller skade, kan gi refusjon av avbestillingsgebyr. Ved farlige værforhold blir det ikke fakturert avbestillingsgebyr. Vanlig dårlig og ubehagelig vær er ikke omfattet av dette.

Benytt kontaktskjemaet under fanen " BOOKING" eller send epost til post@rauhelleren.no for resevasjon.