RYPEJAKTA 2016

Ønsker du å bo på Rauhelleren i rypejakta?

Da kan du benytte vår flotte selbetjeningshytte. Har du med hund er det hundebur i gangen og det er en forutsetning at hunden opholder seg i buret når den er innendørs. Merk at hytta blir benyttet av fjellvandrere også. Det betyr at den som har med hund må ta spesielle hensyn. Hund er derfor ikke tillatt i oppholdsrom.

Har du spørsmål kan du ringe Hans Olav på telfon 902 76 395.

Den betjente hytta har siste åpningsdag 3 september.

BOOKING 2016

Det er ikke nødvendig å bestille overnatting på Rauhelleren, alle som kommer får en plass og sove.

Reservasjon med helpensjon er likevel mulig, både både for en og flere netter. Vi har også noen rom der det er mulig å ta hunden med forutsatt at den ligger i bur. Leie av bur koster Kr 100.

Avbestilling: Ved avbestilling 14 - 4 dager før ankomst blir halve beløpet fakturert.  Dersom du avbestiller nærmere ankomst enn 4 dager, eller ved "no show"  blir hele beløpet fakturert. Avbestillingtidligere enn 14 dager før ankomst er vederlagsfritt. Beløpet ved avbestilling blir regnet på bakgrunn av DNT Drammen og Omegn sin prisliste, basert på verdien av reservert overnatting inklusive middag og frokost.

Ved reservasjon må følgende oppgis:

  • Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
  • Navnet på den som skal faktureres ved avbestilling, DNT medlemsnr, e-post, telefon og adresse

Husk at reiseforsikring i noen tilfeller, som for eksempel ved sykdom eller skade, kan gi refusjon av avbestillingsgebyr. Ved farlige værforhold blir det ikke fakturert avbestillingsgebyr. Vanlig dårlig og ubehagelig vær er ikke omfattet av dette.

Benytt kontaktskjemaet under fanen " BOOKING" eller send epost til post@rauhelleren.no for resevasjon.

 

ÅpniNgstider 2016

26. Februar til 03. April.
Det er åpent hele april for forhåndbestillte grupper på minimun 12 personer. Datoene vi har grupper vil fortløpende bli lagt ut på facebook og det er da mulig å "henge" seg på. Lik vår facebookside og du er oppdatert.

26.Juni til 3. september

I september vil vi også holde åpent for forhåndsbestillte grupper på 12 eller flere. Vi benytter overnatting i selvbetjeningshytta for individuelle gjester dersom det ikke er kapasitet på hovedhytta.

2015 sesongstart

Rauhelleren melder om fine forhold for fotturer på Hardangervidda øst. Det er fortsatt noen snøfonner å forsere men snøen er fast og fin. Det er heller ikke problem med vannføring i bekker og bruene er i orden. På grunn av sen isgang er ikke Halnekongen begynnt og gå, men det er fint og starte på Ustaoset eller Fagerheim og gå sørover. I tillegg meldes det som sommervarme så det kan oppleves fantastiske forhold i fjellet nå med vinter ,vår og sommer på samme turen. Bildet viser utsikten fra Rauhelleren mot øst og stien mot Mårbu og Heinseter.

Det nærmer seg sesongstart....

I går kveld gjekk me i låg kveldssol frå Tinnhølen for å starte nok ein sommarsesong på Rauhelleren. Fantastisk ver og føre. Veit knapt om me har har opplevd det så tørt nokosinne i Juni. Vel framme klokka 0230 om natta var det godt å krypa til sengs. Håpar mange vert frista til ein fjelltur i sommar. Velkommen til fjells. Me opnar døren for gjester på fredag 27. Juni

I går kveld gjekk me i låg kveldssol frå Tinnhølen for å starte nok ein sommarsesong på Rauhelleren. Fantastisk ver og føre. Veit knapt om me har har opplevd det så tørt nokosinne i Juni. Vel framme klokka 0230 om natta var det godt å krypa til sengs.

Håpar mange vert frista til ein fjelltur i sommar. Velkommen til fjells. Me opnar døren for gjester på fredag 27. Juni